Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 31 oktober 2009

Terneuzense Boys C1 - HVV’24 C1: rust 3 – 1 eind 5 – 2

Zaterdag 31 oktober 2009:
Terneuzense Boys C1 - HVV’24 C1: rust 3 – 1 eind 5 – 2.

Met twaalf spelers was C1 bij lange na niet compleet om tegen HVV af te trappen. Max was aan het genieten van zijn vakantie in het zonnige Griekenland, Jelle had een week geleden aangegeven zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Het plezier in het voetballen was hij in de zomervakantie kwijt geraakt en hij had de noppen ingewisseld voor een plank op de skipiste.
HVV kwam fel uit de startblokken en de eerste kansen waren dan ook voor de bezoekers. De Boys begonnen zwak en lieten de eerste 10 minuten het spel aan HVV. Langzaam begonnen de Boys op stoom te komen. Een schot van Thomas, een vrije trap van Jordi, waren de eerste aanvalspulsen van de thuisploeg richting het HVV-doel. Na wat knoeiwerk op het middenveld kon HVV counteren maar de vandaag als laatste man spelende Kenny maakte zijn eerder gemaakte fout ruimschoots goed door het inzetten van een goede sliding. HVV werd steeds verder in eigen strafschopgebied gedrukt. Steekpass van Jordi werd door Sander goed afgewerkt en de Boys kwamen op voorsprong: 1 – 0. Door dit doelpunt kregen de Boys-aanvallers het op de heupen. Voorzet van Mehmet werd door Kevin met rechts aangenomen en met links van dichtbij binnengeschoven. Schitterend doelpunt. Kort daarop krulde Jordi van een meter of 20 de bal onhoudbaar tegen de touwen. De HVV-keeper stond iets te ver van zijn doellijn en kon de bal alleen maar nakijken. Pa Gert was even jaloers want een dergelijk doelpunt hij nog niet gemaakt, zijn schoten vlogen vaak ruim over of raakten het houtwerk. HVV kon nog wel iets terugdoen deze 1ste helft. Vrije trap werd goed genomen en de bal verdween onder de lat, keeper Sander kansloos. De Boys kregen nog voor het rustsignaal een aantal 100% kansen. Mehmet kon doorlopen en zich vrij voor de keeper spelen maar werd door de scheids teruggefloten. Schot van Mathijs verdween rakelings langs verkeerde kant van de paal. Na een één/twee van Thomas en Kevin schoot de laatste de bal tegen de paal.
Na rust kregen de Boys volop kansen om er een monsterscore uit te slepen. Vrije trap werd door Mehmet in de keeper zijn handen geschoten. Vrije trap van Jordi verdween langs de muur strak in de verre hoek onbereikbaar voor de HVV keeper (4 – 1). Mehmet kon de HVV-keeper uitspelen na een één/twee met Jordi, maar kreeg het toch voor elkaar om de bal naast te schuiven. Uit een corner werd de paal nogmaals geraakt door Thomas. Na weer wat gefrommel in het 5-meter gebied door Thomas en Kevin rolde de bal voor Mehmet zijn voet voor de 5de treffer van de Boys. Even wat concentratieverlies en de verdediging werd door HVV uitgespeeld op randje buitenspel. Deze kans was niet te missen en de eindstand van 5 – 2 kwam op het bord.
Moeizame start, maar hierna hebben de Boys een goede match gespeeld met enkele schitterende doelpunten. Volgende week de uitwedstrijd naar Middelburg waar FC Dauwendaele op Sportpark de Kruitmolen de tegenstander is. Dan moeten de Boys de gedeelde derde positie op de ranglijst van de 1ste klasse gaan verdedigen.

Opstelling: Sander P, Martijn, Lars, Kenny, Niek, Kevin, Thomas, Sander O, Jordi, Mathijs en Mehmet (55, Rutger)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten