Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

donderdag 29 oktober 2009

KNVB Herfst zaalvoetbaltoernooi 2009

Donderdag 29 oktober 2009
KNVB Herfst zaalvoetbaltoernooi 2009

De KNVB organiseert in de herfstvakantie het bekende zaalvoetbaltoernooi in De Vliegende Vaart te Terneuzen. Voor het C-juniorentoernooi waren 2 teams ingeschreven namens de Terneuzense Boys. Elk team bestond uit 8 spelers vanuit C1 en C2. Team 1 was ingedeeld in de zwaarste poule A met tegenstanders als Terneuzen 1, Hoek 1, Zierikzee 1 en JVAB 1. De 1ste wedstrijd werd met winst afgesloten tegen Zierikzee (3 – 0), doelpunten Kenny, Sander en Rutger. Helaas gingen de wedstrijden tegen JVAB (1 – 0), Terneuzen (0 – 2) en Hoek (2 – 0) verloren. Wel volop kansen maar de bal wilde er niet in. Tegen JVAB hield keeper Jordi veel ballen tegen maar een klein foutje werd onmiddellijk afgestraft en de drie punten gingen naar de tegenstander uit Axel. Op doelsaldo toch als derde geëindigd in poule A moest team 1 aantreden tegen Hontenisse 1, de nr. 3 van poule B. Ook in deze wedstrijd hadden de Boys kansen op de overwinning. Sander raakte wel de paal, vrije trap van Lars verdween net naast maar helaas ging ook deze wedstrijd verloren met 0 – 1.


Team 2 had het iets makkelijker in poule B. Met 12 punten uit 4 wedstrijden, 21 doelpunten voor en maar één (en nog wel een eigen doelpunt) tegen was het team goed op schot. In de 1ste wedstrijd werd tegenstander Hontenisse weggevaagd met 6 – 0. Met 4 doelpunten van Jordy, één van Thomas en één van Kevin. Ook tegen JVAB was Jordi de man of the match met twee doelpunten (2 – 0). Terneuzen werd met 5 – 0 verslagen: 2 doelpunten Jordi, 2 van Mathijs, 1 van Nigel. Het enige tegendoelpunt kreeg Sander tegen HVV om zijn oren en nog wel van een eigen speler. De bal kwam ongelukkig tegen het been van Niek en de bal rolde over de doellijn. Maar met 2 doelpunten van Pieter, 1 van Kevin, 1 van Thomas (door de keeper zijn benen gespeeld) en hattrick van Mathijs was ook dit krachtsverschil in een positief saldo uitgedrukt. In de finale was JVAB 1 (winnaar poule A, ook alles gewonnen) de tegenstander. Ook hier was Jordi door de Axelse verdedigers niet te stoppen. JVAB werd met 2 – 0 verslagen. Met 11 doelpunten was Jordi topscoorder en had voorname bijdrage aan de overwinning van Team 2 van het toernooi.


Voor Terneuzense Boys is het toernooi succesvol verlopen. Helaas hadden Boys Team D1 de finale van HVV verloren maar in de hogere leeftijdscategorie wel de 1ste prijs bij de C-junioren. Voor de spelers was de omschakeling van het veld naar de zaal best wel groot. Maar iedereen heeft zich 100% ingezet en de begeleidende coaches Eric (Team 1), jarige Marc (Team 2), algemeen manager Ad waren tevreden met het getoonde spel.

Team1.
Jordi R (k), Lars, Martijn, Rodi, Kenny, Rutger, Sander O, Ryan
Coach: Eric R

Team 2.
Sander P (k), Niek, Nigel, Thomas, Kevin, Jordi M, Mathijs, Pieter
Coach: Marc C

Geen opmerkingen:

Een reactie posten