Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 24 oktober 2009

Terneuzense Boys C1 – Halsteren C1: rust 0 – 2 eind 0 – 2.

Zaterdag 24 oktober 2009:
Beker: Terneuzense Boys C1 – Halsteren C1: rust 0 – 2 eind 0 – 2.

In de 2de bekerwedstrijd was Halsteren C1 de tegenstander op het Zuidersportpark. Deze ploeg komt uit in de hoofdklasse A. Dus één stapje hoger dan 1ste klasse spelend TB C1. Ze doen het in deze klasse niet onaardig. Hebben 10 punten uit 7 wedstrijden, 3 winst, 3 verlies en 1 gelijk). De Boys moesten weer aan de bak op veld 3.
Niek een weekendje weg, Mathijs ziek thuis in Phillipine, Aron en Yannick nog geblesseerd (binnenkort gaan ze bij hersteltrainer Arie weer met de bal trainen) was de C1-selectie uitgedund naar 12 spelers. Rutger moest na de warming-up afhaken met een liesblessure dus met spoed werd Enrico vanuit Sluiskil ingereden om mee te spelen.
De geel/zwarten hadden de 1ste helft een licht overwicht op de thuisploeg. De Boys konden soms aardig meekomen maar de bezoekers hadden het betere van het spel.
Tot de 20e minuut kon Sander zijn doel leeg houden maar bij een korte combinatie door het midden werd de verdediging zoek gespeeld en het eerste doelpunt verdween in de touwen.
Vanwege een beugel door een bovenlip moest een Halsteren-speler het veld verlaten. Met twee handen zijn lip een beetje naar beneden trekkend schoot zijn lip los van het draadje, maar de draad had toch een snee door zijn lip gemaakt. Gelukkig lag de HAP-post in Bergen aan de thuisroute, een hechting of plakbandje zou toch opgehaald moeten worden.
Vanwege wat medische assistentie had de verslagschrijver het 2de Halsteren doelpunt gemist. Uit 2de hand had deze begrepen dat door de motregen de glibberige bal door de keeper zijn vingers was geglipt. De Boys hadden ook wel wat kansjes in deze 1ste helft. Mehmet werd door Max met een verre trap de 16 meter ingestuurd maar de keeper was een tel eerder bij de bal. Een vrije trap van Jordi, vanaf de 16 meter, zeilde een metertje over de lat.
De 2de helft waren de kansen voor de Boys. Vrije trap van Max werd voor het hoofd van Jordi door de Halsteren keeper met één vuist weg gestompt. Voorzet van Mehmet werd door Enrico, achter zijn standbeen langs, net naast getikt.
De Boys waren nu iets beter maar je moet de bal wel in het mandje schieten wil je doelpunten maken. Halsteren creëerde in de laatste minuten nog een 100% kans. Klein foutje van Max en de beste speler van Halsteren (no. 11) kon opstomen in de 16 meter maar zijn schot verdween voorlangs.
Sterke partij, waarbij beide ploegen wel redelijk aan elkaar gewaagd waren. De Boys kregen kansen op een doelpunt, maar je moet ze wel maken. En vandaag deden de bezoekers dit wel. Volgende week de streekderby in de 1ste klasse tegen HVV’24 C1. HVV, het andere Zeeuws-Vlaamse team in deze klasse. Hiervoor zullen de trainers de spelers niet veel moet motiveren. Het zal meer opletten zijn dat deze ploeg niet wordt onderschat. Alle spelers zullen weer 100% moeten geven om ook tegen deze ploeg een goed resultaat te behalen.

Opstelling: Sander, Martijn, Max, Lars, Kenny, Kevin, Thomas (35, Enrico), Sander, Jordi, Mehmet en Jelle (55, Rutger)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten