Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 3 oktober 2009

Terneuzense Boys C1 – RCS C1: rust 0 – 1 eind 2 – 1

Zaterdag 3 oktober 2009:
Terneuzense Boys C1 – RCS C1: rust 0 – 1 eind 2 – 1

De kermis is vertrokken uit Terneuzen. De spelers konden dus op vrijdagavond vroeg onder de wol. Want vandaag moest het weer gebeuren. Meer dan 100% inzet werd geëist van alle spelers. De sterkte van de tegenstander van vandaag RCS C1 was moeilijk in te schatten. De afgelopen twee wedstrijden hadden deze mannen en vrouw er wel 21 ingeschopt. Alleen Hoeven hadden beide teams al eens als tegenstander gehad en hiervan had RCS, wel thuis in Oost-Souburg, zeer overtuigend gewonnen.
De thuisploeg begon fel. Wanneer er kort werd gedekt had RCS het moeilijk. Ze konden niet hun eigen spel gaan spelen. De 1ste kansen waren dan ook voor de thuisploeg. Schot van Kevin en een kopbal van Mehmet verdwenen nog naast en over het doel. Met wind in de rug loerde RCS op een afstandsschot. Na een 20-tal minuten kreeg de aanvoerder net te veel ruimte en zijn schot verdween onhoudbaar onder de lat. De Boys kregen kans op kans. De ene kans was nog groter dan de andere. Een enkele keer werd de RCS-verdediging volledig uitgespeeld maar de precisie bij de doelpogingen ontbrak. Schot van Kevin verdween voorlangs, wederom Mehmet met het hoofd ver en ruim over bij een corner.
In de 2de helft hadden de Boys de wind in de rug. De verdiende gelijkmaker kwam op naam van Mehmet. Voorzet van Jordi werd door hem binnen gewerkt en de achterstand was weg gewerkt. Ook deze helft waren de betere kansen voor de thuisploeg. Kans voor Kevin, bijna voor open doel, maar ook deze wist hij naast te werken. RCS bleef prikken maar de verdediging stond als een huis. Bal werd snel terugveroverd en met goed combinatievoetbal werd de aanval weer gezocht. In opdracht van de trainer werd ook soms geprobeerd om van afstand te schieten. Maar helaas niet met scherp.
De armen van de supporters gingen al de lucht in na een achteruitkopbal van een RCS-verdediger. Het leek dat hij de bal achter zijn keeper kopte maar de bal verdween net naast de paal. De Terneuzense corners waren keer op keer gevaarlijk. Een schijnbare handsbal werd door de scheidsrechter Kelder, die op 2 meter afstand stond, weggewuifd. Goed doorjagen van Mehmet werd beloond. Bal werd in 16 meter terugveroverd en zijn pass op Jordi was op maat. De winnende treffer verdween tegen de touwen.
Drie op rij gewonnen wedstrijden, dat smaakt naar meer. Met deze inzet en werklust gaat het zeker ook komende wedstrijd weer lukken.

Opstelling: Sander, Martijn, Max, Lars, Niek, Kevin, Thomas, Kenny (35, Rutger), Jordi, Mehmet en Mathijs (35, Jelle)

1 opmerking:

  1. Goed gedaan. Volgende week weer zo doen!

    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen