Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 10 oktober 2009

Internos C2 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 2 eind 1 – 3

Zaterdag 10 oktober 2009:
Internos C2 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 2 eind 1 – 3.

Met één gewonnen en vier verliespartijen had Internos C2 nog niet veel punten verzameld. The Boys daarentegen had afgelopen weken 3x achter elkaar gewonnen en waren gestaag opgeklommen naar de 5de plaats.
Afgelopen week waren Martijn en Kevin niet naar school geweest en hadden een training gemist. Mehmet had iets te veel aan gewichten getrokken tijdens fitness en had trainingen gemist door spierblessure. Sander Oonk was bereid gevonden om spelminuten te maken in C1 in deze uitwedstrijd in Etten-Leur.
Kevin was met de warming-up begonnen maar zijn tussen de deur geklemde vinger deed te veel pijn om vanaf het begin mee te doen. Max was nu kandidaat om van de rechtshalf positie te starten. Max zijn eerste doelpoging (2de minuut) raakte via de keeper de lat. De Boys kregen kans op kans maar de bal wilde er niet in. Er werd teveel met de bal gelopen. De spitsen stonden vandaag niet op scherp. Pas in de 23e minuut brak Jordi de score open na een steekpass van Niek. Hiervoor hadden Martijn, Max, Mathijs en Jelle al kansen gehad om de score te openen.
Net voor het rustsignaal kon Max toch de 0 – 2 binnen schieten. Jelle raakte de lat maar de rebound was niet te missen door Max.
Ook in de 2de helft waren de grootste kansen voor de Boys. Bijna alle spelers gingen in de aanval waardoor Thomas in zijn eentje soms het middenveld moest bestrijken. Achterin werd het soms wat slordig. Kansen waren er weer voor Jordi (vrije trap), Rutger (strakke voorzet Sander O), geplaatst afstandschot van Niek, nog door keeper met zijn vingertoppen uit de hoek weggehaald, Kevin boogbal over de keeper maar de bal rolde langs de doellijn i.p.v. erover. Eindelijk was het Mehmet, die na een steekpass van Rutger, zijn directe tegenstander zijn hielen liet zien en de bal binnen kon schuiven. Het ging wel heel makkelijk, zonder echt goed te spelen. Een enkele keer kwam Internos eruit. Wat concentratieverlies bij de Boys en een Internos-speler kreeg alle tijd om aan te leggen voor een schot, keeper Sander kansloos.
De Boys konden de score nog wel verhogen. Maar het bleef bij een keer de lat (Mehmet) en een afzwaaier (Mathijs).
De 3 punten waren binnen maar de trainers waren vandaag niet tevreden over het getoonde spel. Misschien was de regen, die zeker in de 1ste helft met pijpenstelen naar beneden was gekomen, de boosdoener.
Slecht gespeeld, maar toch gewonnen. Expert Cruijff zou zeggen: als je alle slechte wedstrijden wint en je wint ook alle goede wedstrijden, kan je aanspraak maken op de 1ste plek. We gaan er maar vanuit dat volgende week tegen koploper MOC’17 (18 punten uit 6 wedstrijden) alle spelers op scherp zullen staan.
De warming-up wordt dan wel uitgevoerd op een veld zonder de nabijheid van een damesvoetbalelftal. Bij sommige spelers beginnen toch de hormonen wat op te spelen als er een chickie in de buurt wordt gesignaleerd. Elke oorzaak van enig concentratieverlies moet dan voorkomen worden.

Opstelling: Sander, Martijn, Kenny, Lars, Niek, Max (35, Sander), Thomas, Rutger, Jordi (55, Kevin), Mathijs en Jelle (55, Mehmet)

Wilt U een berichtje achterlaten dan klikken op reacties. U krijgt een invulvlak te zien waarin U uw bericht kunt typen met hieronder uw naam. Bij "reageer als" kiest U voor anoniem. Klik op "reactie plaatsen". Hierna moet U een lettercombinatie natypen. Klik op "reactie plaatsen". Het kan zijn dat het de eerste keer niet lukt, gewoon nog een keer op "reactie plaatsen" klikken.

1 opmerking:

  1. Geerard, wederom een heel leuk verslag. Dank je wel. en op naar de kraker volgende week (nummer 1 tegen nummer 3). als we voetballen als tegen RCS hoeven we niet voor MOC onder te doen, Boys!! groet, Cor

    BeantwoordenVerwijderen