Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 24 april 2010

METO C1 - Terneuzense Boys C1: rust 1 – 2 eind 3 – 6

Zaterdag 24 april 2010:
METO C1 - Terneuzense Boys C1: rust 1 – 2 eind 3 – 6

De laatste uitwedstrijd naar Hoogerheide, tegenstander METO C1, op ruim 65 km rijden van Terneuzen. Mooie dag, lekkere zonnetje, er staat voor beide ploegen niets meer op het spel, Boys moet wel de drie punten meenemen om kans te blijven maken op de 3de plek achter MOC’17 en JVOZ. Maar beide ploegen hebben de attentie om vrij te gaan voetballen. Vanaf minuut 1 was dit niet te zien bij oranje/zwart. Ze begonnen slap, weinig bezieling, geen enkel duel werd gewonnen. De 1ste kans was voor de thuisploeg. De bal liep onder de schoen van Kenny door en de aanvaller stond zo oog in oog met keeper Sander. Deze bleef goed naar de bal kijken en kon de bal naast werken. De Boys kregen ook wel kansjes. Jordi alleen voor de keeper, schot van Jordi maar echt 100% kansen waren dit nog niet. Na een 15 minuten de eerste goede voorzet vanaf de zijkant. Goede actie van SanderO, scherpe voorzet en topscoorder Jordi liet deze kans niet onbenut: 0 – 1. Na een drinkpauze ging het wat beter. Thomas stuurde Jordi de 16 meter in, voorzet voorlangs en Kevin was net te laat om de bal binnen te lopen. Er kwam structuur in het spel van de Boys. Schot van Lars, Mehmet op de lat, de kansjes bleven komen, maar ook METO kreeg kansjes. Sander kon nog de nul blijven houden. Door te blijven werken kon Mehmet de bal veroveren en zijn actie verzilveren met de 0 – 2.
In de 2de helft was de wind wat aangetrokken waardoor het minder drukkend was op het veld. De spelers leken wat feller. De score werd snel verdubbeld door een 2de treffer van Jordi (aangeven Mehmet) en 2de doelpunt van Mehmet (aangeven Thomas). Door de aanvalsdrang werd er verdedigend door een aantal wel een steekje laten vallen en kon METO wat terug doen: 1 – 4. Het 3de doelpunt van Mehmet was op aangeven van Jordi maar volledig de verdienste van Thomas. Als balveroveraar was hij weer heer en meester op het middenveld.
Mooiste doelpunt was van METO. Een halve volley van een meter of twintig, was onhoudbaar voor keeper Sander. Het verschil werd weer 4 doelpunten door SanderO op aangeven van Thomas.
Niet goed doorpakken van keeper Sander en METO kon terugkomen naar 3 – 5. Beste man op het veld was vandaag weer Thomas met 2 mooie assists. Een balletje één meter voor open doel en dan overwerken kan gebeuren. Maar 3 keer in één wedstrijd is ook een presentatie.
Een overwinning met een goede uitslag. De uitslag geeft misschien aan dat het gemakkelijk ging maar dat viel wel mee. Twee doelpunten weggegeven, verbetering van het doelsaldo is een gemiste kans. Alleen winst in de laatste wedstrijd geeft recht op de 3de plek. De Boys zullen dan wel uit een ander vaatje moeten tappen. Als er weer gespeeld wordt als vandaag worden de Boys overlopen door FC Bergen. En dit willen de spelers in de laatste wedstrijd toch niet laten gebeuren.

Opstelling: Sander, Mathijs, Kenny, Lars, Niek, Kevin, Thomas, Rutger , Jordi, Mehmet, SanderO, Aron en Yannick. Geblesseerd: Martijn en Max

Geen opmerkingen:

Een reactie posten