De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 10 april 2010

Terneuzense Boys C1- FC Dauwendaele: rust 2 – 1, eind 6 – 2

Met 13 spelers (Aron afwezig, Mehmet schorsing 4de gele kaart) was het puzzelen voor de trainers. Thomas was ziek geweest, de trainers wilden hem sparen en inzetten indien nodig. Dan nog verzoek voor ondersteuning B1 en/of C2 indien de stand tijdens hun wedstrijden daarom zou vragen en daarmee werd de moeilijkheidsgraad van de puzzel bepaald. Maar Cor en Ad hadden wel voor zwaardere klussen gestaan. Om 11.30 uur stonden er 11 Boys tegenover de 11 van FC Dauwendaele en scheids Reitsma kon het fluitsignaal geven voor de aftrap. De eerste kans was voor de Boys en meteen raak. Voorzet van Mathijs en de touch van Jordi was genoeg om de bal in te laten rollen, onbereikbaar voor de lange armen van de keeper. Direct uit de tegenaanval van de bezoekers was het alweer gelijk: 1 – 1. Binnen een 5-tal minuten al 2 doelpunten, dit beloofde wat voor de wedstrijd. De Boys trokken weer ten aanval. Vrije trap van SanderO werd van de 2de paal teruggelegd op Jordi, maar zijn schot verdween in de handen van de keeper. Vandaag was de corner een gevaarlijk wapen van de thuisploeg. Bij een corner werd de kopbal van Rutger vanonder de lat overgetikt. De trainers spoorden de spelers aan wat feller te zijn, korter op de man spelen. Goed getrapte corner van SanderO werd door vrijgelaten Kevin bij de 2de paal binnengekopt: 2 – 1. Bij een vrije trap van SanderO moest de keeper zich strekken om de bal wederom vanonder de lat weg te tikken. Rutger nam in één keer de bal op zijn slof na aangeven van Jordi maar recht tegen de keeper. In de tweede helft ging de Boys door met aanvallen. Jordi kon Mathijs vrijspelen voor de keeper. Maar deze zag de bal bij deze 300% kans naast verdwijnen. Zijn misser maakte hij goed door drie mooie assists. Nummer 1 op SanderO, die nu niet de touwen liet bollen met zijn voeten maar met de kop. Na een corner van FC Dauwendaele werd de afgeslagen bal opgepikt door Mathijs. Sander gaf aan waar hij de bal wilde hebben en kreeg de bal op maat aangespeeld. Goed doorlopen en het was 4 – 1, het 2het doelpunt van Sander binnen 5 minuten.
Jordi werd weggestuurd door Kenny. Tussen twee verdedigers kon hij opstomen naar de 16 meter en de 5 -1 binnen schuiven. Na een assist van Yannick kon hij zelfs 6 – 1 noteren. Om B1 te ondersteunen werd Jordi gewisseld en moest er even met 10 spelers verder worden gespeeld.
Even wat concentratieverlies en de bezoekers konden nog een doelpunt maken: 6 – 2.
De wissels waren op en gelukkig wilde C2 (ook voor met 2 – 1) Rodi afstaan om nog een aantal minuten mee te spelen. Rodi kreeg nog een kans, maar zijn schot verdween naast. Grote uitslag, veel kansen gecreëerd, goed voor het doelsaldo. Volgende week een oefenpot tegen TB B2, B2 willen nog revanche op de nederlaag aan het begin van deze competitie. Misschien dat MOC’17 bij winst van de volgende wedstrijd kampioen kan worden omdat JVOZ C2 vandaag heeft verloren van Walcheren. Voor de 3de plaats is misschien de laatste wedstrijd beslissend als FC Bergen op bezoek komt in Terneuzen.

Opstelling: SanderP, Martijn (35, Thomas), Max, Kenny, Lars, Kevin, Yannick, Rutger (35, Niek), Jordi (55, Rodi), Mathijs en SanderO.