Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 17 april 2010

Terneuzense Boys B2 - Terneuzense Boys C1: rust 1 – 4 eind 1 – 5

Zaterdag 17 april 2010:
Terneuzense Boys B2 - Terneuzense Boys C1: rust 1 – 4 eind 1 – 5.

In de voorbereiding van dit seizoen 2009-2010 hadden oranje/zwart van B2 en C1 een keer tegen elkaar geoefend. De B2-Boys hadden verloren en wilden wel een keer een revanche om deze nederlaag weg te poetsen. Staf B2 kon wel 1.5 team opstellen zoveel jongens hadden zich gemeld om tegen C1 te spelen. Bij C1 was keeper Sander afwezig, want die wilde van dichtbij meemaken hoe het 2de kampioen kon worden. Nu weten we dat het gelijke spel van Boys 2 tegen Groote Lindt 2 onvoldoende is voor een feestje. C2-keeper Bram was bereid gevonden om het C1-doel te verdedigen. Het was wel wat schrikken voor de C1-spelers toen bleek dat volledige B2, met dispensatie A-spelers aantraden op veld 3.

Beide ploegen begonnen voorzichtig. Soms twee, drie jaar leeftijdsverschil betekende wel dat B2 fysiek de C1-spelers de baas waren. Maar C1 probeerde te voetballen en door snel combinatievoetbal de B2-verdediging uit te spelen. Bij de 1ste grote kans was het raak voor C1. Keeper Bram trapte de bal ver uit en de nu in de spits spelende Niek kon de bal oppikken en met een boog over de uitkomende B2-keeper Roan spelen. B2 probeerde wel wat terug te doen. Maar de paal en Thomas (kopbal van de lijn) stonden dit in de weg. Hierop kreeg Jordi nog een kans maar Roan hield zijn team op de been. Druk op B2-verdediging bleef. Vrije trap van Max kwam bij Mehmet die de voorsprong kon verdubbelen: 0 – 2. Door vier wissels tegelijk in te brengen was de C1-organisatie wat zoek en kon B2 terugkomen naar 1 – 2. SanderO bracht het verschil weer op 2 op aangeven van Jordi. Door de lucht was B2 de baas, maar met combinaties laag over de grond was C1 levensgevaarlijk. Snelle uitval Niek naar Kevin werd Mehmet aangespeeld, maar deze had te veel tijd nodig om de bal voor zijn juiste been te krijgen. Even later kon hij toch zijn 2de doelpunt maken na voorzet van Jordi.

Yannick was voor de tweede helft achtergebleven in de kleedkamer; teveel last van zijn enkel. Eerste doelpoging van Jordi was in de handen van keeper Roan. Na een een/tweetje was het Burg die de bal tot corner kon werken op inzet van Mehmet. B2 bleef het proberen maar door de snelheid van SanderO en Mehmet was het voor de B2-verdediging alle hens aan dek. Slimme bal van Thomas bracht Mehmet vrij voor de keeper. Mehmet bleef wachten totdat de keeper genoeg was uitgelopen om de bal in de verre hoek te schuiven. Totaal 7 of 8 goede kansen voor C1 en een score van 5, zeer effectieve score. B2 kreeg nog wel kansjes, maar een schot van Randy in de handen van keeper Bram was wel het enige wapenfeit in de 2de helft.
Onder een lekker zonnetje aardige wedstrijd, waarbij de spelers het allemaal wel goed vonden en een leuke pot voetbal hebben gespeeld.

Opstelling: Bram, Martijn, Max, Kenny, Lars, Yannick, Thomas, Rutger, Jordi, Mathijs, Niek, Mehmet, Kevin, SanderO en Aron

1 opmerking:

  1. Beste,

    Het was 1-6

    3x Mehmet 1x Jordi 1x Niek 1x Sander

    Groet....

    BeantwoordenVerwijderen