Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

donderdag 1 april 2010

1 april.... of toch niet?

Bij onze vereniging was deze het week verzoek binnengekomen om een oefenwedstrijd te spelen.

De beloften van Ajax C1 hadden plannen om af te zakken naar het mooie Zeeuws-Vlaanderen ivm een paastoernooi in Belgie (Internationaal Toernooi K.V. Oostende).
Komend weekend geen competitieverplichtingen voor de Ajax C1. In plaats daarvan verschijnen de Ajacieden bij het Internationaal Toernooi K.V. Oostende. In het Belgische Oostende spelen ze onder meer tegen Tottenham Hotspur, Bröndby, KV Oostende en Club Brugge.
Verzoek van trainer Ajax C1 Wim Kwakman of er een jeugdteam van Terneuzense Boys bereid was een oefenwedstrijd te spelen.

De technische staf van C1 vond dit een hele uitdaging en wilden graag op dit verzoek ingaan. Ook de speler waren enthousiast. Gelukkig hadden alle spelers de vrijdag geen school dus ze zouden tot het gaatje willen gaan om weerstand te bieden tegen deze tegenstander uit Amsterdam.

Het was zowel voor spelers als technische staf dan ook een tegenvaller dat de oefenwedstrijd niet doorging. Als troost hadden de Amsterdammers de paashaas gestuurd die de spelers en ouders hebben getracteerd op een zakje paaseitjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten