Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 27 maart 2010

Terneuzense Boys C1-Hoeven C1: rust 2-1 eindstand 6-1

TB C1 trad aan op hoofdplein (veld 1) op het Zuidersportpark in een tactische opstelling. Met Kenny als laatste man, Max als verdedigende middenvelder, Mathijs als rechtsback en Yannick links achterin speelden een aantal spelers op een voor hen vreemde positie. Het had allemaal te maken met het plan wat de trainers hadden uitgedacht om de tegenstander Hoeven onder druk te zetten.

Vanaf de aftrap ging het richting Hoeven-doel en dit leverde direct al een 2-tal corners op. Na een 5-tal minuten was de eerste stormloop van de thuisploeg wat geluwd en kreeg Hoeven de eerste kans uit een stilstaande situatie: vrije trap. De Hoevense kopbal verdween maar net naast het doel. De Boys konden hier alleen schoten tegenover stellen van Mehmet en Max, beide eenvoudig te pakken door de keeper. Door een verrassende goal kwam Hoeven op voorsprong. Wederom een vrije trap en de bal verdween via onderkant lat en keeper over de lijn. Althans, dit had de scheidsrechter geconstateerd. Helaas bij een C-juniorenwedstrijd zijn er geen extra assistent-scheidsrechters achter het doel. En ook de videoreferee had een vrije zaterdagmorgen. Volgens keeper Sander was de bal niet achter de lijn geweest maar daar had de scheids geen oren naar. Het was 0 – 1.

De thuisploeg liet zich door deze kleine tegenslag niet uit het veld slaan en zocht de aanval weer op. Al binnen 5 minuten was de stand gelijk. Terugvallende bal werd opgepikt door Rutger. Kenny werd ingespeeld en Kenny’s voorzet werd hard binnengeschoten door Mehmet. De Boys kwamen zelfs op voorsprong, wederom Mehmet (voorzet Jordi).

Met een snelle counter kon SanderO met een steekpass Mehmet alleen voor de keeper zetten. Maar het lobje over de keeper verdween naast het doel. Hoeven bleef ook attent voetballen. Uit een counter konden ze bijna weer de gelijkmaker binnen schuiven. Met een 2 -1 voorsprong werd toch de kleedkamer opgezocht voor de rust.
Tweede helft starten de Boys op hun vaste posities. Bij een inzet van Thomas (voorzet Mathijs) lag de keeper op de juiste plek. Een wippertje had misschien meer opgeleverd. Maar een lage schuiver, opdracht van trainer Cor, had blijkbaar de keeper verwacht. Topscoorder Jordi stond al een 5-tal wedstrijden droog. Dit had verschillende oorzaken. Met een schoen met een scheur van onder tot boven kun je geen doelpunten scoren. Zijn nieuwe schoenen waren wel heel wat meer maten groter dan zijn oude kicks en had zijn voet wel voldoende balcontact voor de juiste touch. Maar al deze hypothesis konden de prullenbak in. Jordi had het scoren niet verleerd. Voorzet van Mehmet was niet te missen en de ban was gebroken: 3 – 1. Zijn bezoek aan de nieuwe Uri Geller show (met klasgenoot Niek de Witte) had misschien ook nog magische krachten naar boven gebracht. Zijn schot vanaf ruim 25 meter verdween met een mooie kromming in het doel. Het leek of de bal vertraagd door de lucht zoefde. Mooi doelpunt: 4 – 1.
Thomas loerde ook op een doelpunt. Strakke schuiver van SanderO richting 1ste paal werd door Thomas net naast getikt. Zijn 2de grote kans van de dag. Maar de hattrick van Jordi liet niet lang op zich wachten. De Hoeven-keeper kon door een aantal goede reddingen (schot Jordi, intikker Aron) dit nog wel uitstellen. Maar Jordi kon na een voorzet van Aron zijn 3de doelpunt tot een totaal van 20 doelpunten in deze competitie brengen. Kevin bracht de eindstand op 6 – 1 na goed voorbereidend werk van Mathijs. Lars zijn beloofde presentje moest nog even wachten want zijn schot werd door de keeper met zijn vingertoppen het doel uitgewerkt.
Overtuigende overwinning. Op paaszaterdag is RCS de volgende tegenstander. Als de Boys weer zoveel kansen kunnen creƫren in Oost-Souburg belooft het een leuke wedstrijd te worden.

Opstelling: SanderP, Kenny, Mathijs, Lars, Yannick (35, Niek), Max (35, Thomas), Kevin, Jordi, Rutger (35, Martijn), Mehmet (45, Aron) en SanderO

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen