De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Vakantie!

zaterdag 6 maart 2010

Terneuzense Boys C1 - MOC’17 C1: rust 0 – 1 eind 0 – 4.

TB C1 geflattterd verlies van koploper MOC

Koploper MOC’17 C1 was afgezakt naar Zeeuws-Vlaanderen. Niet alleen MOC C1 maar ook MOC B1 moesten vandaag aantreden op het Zuidersportpark tegen oranje/zwart. Thuisploeg TB C1 mocht aantreden op het hoofdveld. Blijkbaar werkte dit motiverend want de 1ste 20 minuten waren voor de Boys. Een steekpass van Jordi op Sander was de eerste grote kans. Sander zijn schot was een eenvoudige prooi voor de keeper. De Boys-spitsen liepen op scherp maar de buitenspelval werd goed door MOC-verdedigers gebruikt. Verschillende keren werden de aanvallers teruggefloten doordat ze net te scherp stonden opgesteld.
MOC loerde op de counter, omschakeling ging razendsnel, de Boys mochten in hun handen knijpen dat de 1ste bal rakelings voorlangs ging.
Na nog een 2-tal kansen van Mehmet, net te laat om een voorzet van Sander binnen te lopen en een schot in de handen van de keeper konden de bezoekers op voorsprong komen; 0-1. MOC kreeg steeds meer vat op de wedstrijd. Eind 1ste helft bijna toch nog de gelijkmaker. Inzet van Jordi werd door de keeper naast getikt. Schot van Mehmet zagen de toeschouwers op de lat belanden.
Met de gure wind tegen was het voor de thuisploeg lastiger voetballen in de 2de helft en eenvoudiger voor MOC om de druk op te voeren. Een snelle counter werd door de rechterspits schitterend in de verre hoek binnengedraaid. Boys kregen nog kansjes op de aansluiter. Mathijs werd door Max vrijgespeeld voor de keeper. Maar zijn schot belandde in het zijnet. En een schot voorlangs. De Boys probeerden wel en Max dook een enkele keer op in de aanval. Maar MOC kreeg daardoor wel meer ruimte. Achterin was het alle hens aan dek. Met nog twee weggevers was een 0 – 4 einduitslag wat geflatteerd. Kansen waren wel gecreëerd, voornamelijk in de eerste helft maar vandaag was het geluk niet aan de kant van oranje/zwart. Wederom wel veel kansen, maar de bal moet wel in het netje om die drie punten te winnen.
Volgende week wederom zware wedstrijd. Nu uit tegen FC Bergen. Een tegenstander waar nog niet tegen is gespeeld. Maar wel een directe tegenstander voor de 3de plaats.

Opstelling: Sander, Martijn, Max, Kenny, Niek (40, Lars), Yannick, Thomas, Rutger (35, Matthijs), Jordi (35, Kevin), Mehmet (45, Aron) en SanderO. B1 (2de helft ingevallen) Jordi, Mehmet.