Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 27 februari 2010

Terneuzense Boys C1 - Internos C2: rust 3 – 0 eind 7 – 1

Zaterdag 27 februari 2010:
Terneuzense Boys C1 - Internos C2: rust 3 – 0 eind 7 – 1.

Afgelopen week had het behoorlijk geregend. Maar gelukkig was het vrijdag redelijk droog gebleven en kon er op het Zuidersportpark gevoetbald worden. De bezoekers, Internos C2, hadden ‘s morgens vroeg al het secretariaat gebeld of de wedstrijd wel doorgang kon vinden en ook net voor het vertrek uit Etten-Leur om te voorkomen dat ze helemaal voor niets naar Zeeland zouden reizen.
De thuisploeg begon sterk. Direct veel druk naar voren. De Boys-aanvallers probeerden de Internos-verdedigers op te jagen om zo snel mogelijk de bal weer te veroveren. Het eerste wapenfeit was een schot van Jordi maar dit schot ging naast. Maar de bevrijdende 1ste treffer volgde al snel. SanderO kon sterk opstomen richting de achterlijn. Zijn voorzet kwam bij Mathijs die zijn 1ste treffer van de competitie cross kon binnen schieten. Keeper kansloos. Mathijs was er afgelopen wedstrijden wel eens dicht bij geweest en iedereen was blij met deze verdiende treffer. De bezoekers hadden moeite om de aanval te zoeken. Voorin hadden ze een grote aanvaller maar Max en Lars hielden hem goed in het oog.
De 2 – 0 kwam op naam van Rutger. SanderO kon Rutger vrijspelen in de 16-meter en ook Rutger kon vandaag een doelpunt op zijn naam zetten. Kevin werd neergetrokken in 16-metergebied. De penalty werd door Jordi in de handen van de keeper geschoten. Er volgden nog enkele kansen maar de scherpte (concentratie) ontbrak bij de afwerking. Schot van Kenny in handen Internos-keeper, SanderO tegen de paal, halve kopbal van Rutger die door keeper eenvoudig kon worden weggewerkt, uit rebound schoot Thomas over. Ruststand werd op 3 – 0 gebracht door Kevin. Strakke voorzet van Jordi werd door Kevin binnengekopt.
Tweede helft gingen de Boys wat slordiger spelen. Internos kon een aantal keren gevaarlijk worden. Keeper Sander kreeg eindelijk ook eens een bal in zijn handen geschoten. Yannick en Mathijs kregen nog kansjes. De directe tegenstander van SanderO had een slechte dag. Wederom werd deze voorbij gelopen, goede voorzet en Kevin kon ook deze binnenkoppen. Een aanval uit het boekje. Schot van Nigel uit de 2de lijn ging maar net naast. Wederom ging de bal op de stip, Jordi neergelegd en nu nam Lars achter de bal plaats. Hoog en hard verdween de bal tegen de touwen. Yannick pikte ook een doelpunt mee na een assist van Sander. Het lobje van Jordi werd door de keeper doorzien en met zijn vingertoppen kon hij de bal naastwerken. Hogere score kon niet uitblijven. Internos kreeg de bal niet meer van eigen helft. Door de aanvalsdrift van de thuisploeg was het achterin soms één op één spelen. Uit een counter kon Internos ook een doelpuntje meepikken. Helaas niet de nul gehouden.
Max hoopte nog een doelpunt te maken. Slalom door de verdediging en bijna bij de 16 meter, alleen afstormend op de keeper werd hij teruggefloten door de scheidsrechter. Buitenspel ?!
Hij had al een aantal assists op zijn naam maar pikte uiteindelijk ook een doelpunt mee. Sander kreeg de bal vrij ingespeeld van Jordi. Kon de bal meenemen en bleef koel, oog in oog met de keeper. Eindscore 7 – 1. Veel kansen, 7 doelpunten is mooi, maar de score had hoger kunnen zijn. Misschien werden een paar doelpunten bewaard voor volgende week als koploper MOC’17 op bezoek komt in Terneuzen.
De ouders van verschillende doelpuntenmakers hadden de overwinning gevierd met traktatie van koffie met koek. Eén ouder van een doelpuntenmaker moet nog over de brug komen met borrelnootjes (wie de schoen past……). De spelers aten na afloop het al weken eerder beloofde frietje mét en genoten op deze manier van de welverdiende overwinning.

Opstelling: SanderP, Kenny (35, Martijn), Max, Lars, Niek, Kevin, Thomas (35, Nigel), Rutger (35, Yannick), Jordi, Matthijs en SanderO. Afwezig: Aron, invallers bij B1 Mehmet, Kenny en Rutger

1 opmerking:

 1. Beste spelers C1.

  Jullie hebben vandaag weer een lekkere pot voetbal laten zien!!!
  Op naar volgende week!!!
  Ik heb er vertrouwen in.
  En die borrelnootjes houden de ouders nog tegoed hihihi.
  Groet een trouwe supporter......
  PS: Train goed deze week want MOC komt eraan!! want daar hadden jullie echt niet hoeven te verliezen

  BeantwoordenVerwijderen