De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 20 maart 2010

HVV’24 C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 5 eind 0 – 5.

Met 14 spelers was C1 afgezakt naar het land van Reynaert de vos. Aron was op de laatste training op de bal gestapt en zijn voet was dubbel geklapt. Hij was niet in staat om vandaag te ballen. De tegenstander HVV had wat meer problemen in de C1-selectie. Keeper was ziek afgehaakt en verschillende spelers hadden last van wat kleine pijntjes (aldus de HVV-begeleiding).
De wedstrijd begon een 10-tal minuten later omdat de D1-keeper ook tussen de palen moest bij C1. De wedstrijd van D1 was wat uitgelopen in verband met een blessure van de scheidsrechter.
De HVV-D1-keeper kon meteen aan de slag. Al in de eerste minuut was het 1ste schot van de voet van Jordi op het HVV-doel. De Boys waren fel aan de wedstrijd begonnen. Derde minuut was het raak. Bal werd door Mehmet teruggelegd op Sander, zijn voorzet ging langs de keeper en ook Mathijs kon er net niet bij. Yannick wel en zijn schot was raak: 0 – 1. De stormloop op het HVV-doel ging door. Corner van Jordi werd bij de 1ste paal binnengekopt door Niek: 0 – 2. Aanval over rechts werd opgezet door Martijn. Steekpass en Mehmet kon de bal meenemen en zijn harde schot had de HVV-keeper niet gezien maar alleen horen langskomen voordat deze tegen de touwen viel: 0 – 3. Zelf hij had hij zijn mooiste goal van deze competitie ook niet gezien en hij wist alleen dat hij gescoord hadden door gejuich van zijn medespelers.
Het hoofdveld was wat hobbelig. Mathijs dacht de bal eenvoudig binnen te tikken in het lege doel. Maar de bal sprong net iets verder op waardoor hij de bal verkeerd raakte en over de lat werkte. Snelle aanval over de flanken, strakke voorzet van Mehmet, inkomende Sander nam de bal in één keer op zijn slof, recht in de handen van de keeper en bijna verdween de bal samen met keeper over de lijn. Sander deed vandaag goede zaken met het aantal assists. Met een curve draaide hij de bal de 16-meter binnen. Attent kon Mehmet voor de verdediger kruipen en de bal binnen tikken.
Met een ruime voorsprong van 0 – 5 gingen de Boys rusten. Het was Thomas die met een volley in de rechterbovenhoek deze ruststand op het bord had gezet, nadat hij zelf Sander had ingespeeld in de vrije ruimte en bal weer kreeg teruggespeeld.
Tweede helft ging de wedstrijd wat meer gelijk op. De thuisploeg kreeg enkele kansjes. Keeper Sander was toch niet voor niets meegekomen en zag de bal ook eens op hem afgevuurd. Vrije trappen van HVV waren gevaarlijk. Bal tegen de lat. Kopbal net naast. De Boys-verdedigers stonden wat te slapen bij deze stilstaande situaties en liepen niet mee met hun tegenstander waardoor er steeds 2 – 3 aanvallers vrij voor Sander konden opduiken. Boys kregen ook wel twee kansjes. Schot van Thomas over en Yannick kreeg nog een kans na doorkoppen van Rutger. Maar het aantal kansen stak magertjes af tegen de ruim 12 kansen in de 1ste helft.
Verdiend hebben de Boys de 3 punten meegenomen naar Terneuzen. Nog 5 wedstrijden en dan zit de competitie 2009-2010 er weer al op.
Vandaag had vlagger Ronald niet veel te doen (beetje trappelen bij de middenlijn), maar misschien dat hij een volgende keer kan laten zien dat de extra 2-wekelijkse looptraining niet voor niets zijn als hij op en neer langs te lijn moet rennen.
Volgende week thuis tegen Hoeven. Hopelijk kunnen onze Boys het spel van de 1ste helft dan ook op het Zuidersportpark laten zien maar dan 2 maal 35 minuten.

Opstelling: SanderO, Martijn, Max, Niek, Lars (35, Kenny), Yannick, Thomas, SanderO, Jordi (35, Kevin), Mathijs (35, Rutger) en Mehmet. Aron geblesseerd.