Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 20 februari 2010

JVOZ C2 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 4 – 0

De laatste competitiewedstrijd van TB C1 was al 4 weken geleden 23 januari Walcheren uit. Door algemene afgelastingen, te weinig spelers ivm schoolreis was er sindsdien geen wedstrijd gespeeld. Wel lekker getraind in winterse omstandigheden en één van de weinige Boys-jeugdteams die afgelopen weken wel hun trainingsarbeid hebben verricht. Het was dus afwachten of het goede spel tegen Walcheren een vervolg zou krijgen in Kortgene.
Afgelopen dagen was er intensief contact met de JVOZ consult of de wedstrijd wel doorgang kon vinden. Het was goed dat het aanvangstijdstip was verschoven van 09.30 naar 11.00 uur. Lichte vorst en een hagelbui hadden het bijveld glad en hard gemaakt. Maar het zonnetje had het Kortgene hoofdveld wel goed bespeelbaar gemaakt.
In de 1ste helft waren de teams aan elkaar gewaagd. De Boys begonnen met wat ontzag en de enkele kansen waren voor de thuisploeg. Ook de Boys probeerden aan te vallen maar omschakeling bij JVOZ was snel en bij de Boys wat te traag. Balverlies betekende direct gevaar voor doel van Sander. Misverstand tussen Kenny en Sander leverde bijna een doelpunt op. De zwak teruggespeelde bal werd op tijd toch naast gewerkt. Sander hield hierna zijn ploeg in de wedstrijd door goed in te grijpen. Hij doorzag het wippertje en met zijn vingertoppen tikte hij de bal naast. Handsbal van JVOZ werd afgefloten en doelpunt ging niet door.
Goede combinatie Matthijs en Jordi leverde een 100% kans op, maar Jordi’s schot werd door een JVOZ-speler geblokkeerd. Eerste helft eindigde met doelpuntloze 0 – 0. Laatste kans van JVOZ een vrije trap verdween voorlangs. De inlopende JVOZ-speler was net te laat bij de 2de paal om de bal binnen te tikken.
Vanaf het fluitsignaal 2de helft gaven de Boys gas en Mehmet had bijna in de eerste minuut al de 1ste treffer van de wedstrijd op zijn schoen. Twijfel tussen lob of passeerbeweging en de keeper was op tijd om in te grijpen.
De armen gingen toch de lucht in toen Jordi vanaf de achterlijn de bal kon terug leggen en Mehmet de bal kon binnenschuiven. De bal lag al weer op de middenstip toen de scheids de grens met zijn vlag in de lucht zag staan. Na overleg werd het doelpunt afgekeurd. Bal was via een Boysbeen bij Jordi gekomen en die had vanuit buitenspel positie de voorzet gegeven. Na deze domper pakten de Boys het goed op en een 2-tal vrije trappen leverden gevaarlijke situaties op. Bal verdween hard naast het doel en bij nummer twee schoot Mathijs van dichtbij tegen de keeper.
Uit de 1ste aanval van JVOZ was het wel raak. Wel of geen buitenspel maar dit doelpunt werd wel geteld. Ook na deze tegenvaller gaven de Boys het nog niet op. Schot van Mehmet, schotkans van Jordi maar een doelpunt was vandaag te veel gevraagd. De thuisploeg ging veel efficiënter om met hun kansen. JVOZ kwam nog drie keer in het 16-meter gebied en elke keer was het raak. De JVOZ-aanvallers waren scherp vandaag. Conditie begon nu ook een rol te spelen. Wedstrijd was een 20 minuten te lang voor onze Boys.
Degelijke 1ste helft, goed begin 2de helft maar door twee incidenten (afgekeurd doelpunt, wel/geen buitenspel doelpunt) kantelde de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.
Jammer, verlies met een rare bijsmaak maar volgende week tegen Internos en daarna tegen topper MOC kunnen de spelers het vervolg van Walcheren misschien wel weer oppakken.

Opstelling: SanderP, Martijn, Kenny, Niek (55 Rick), Lars, Kevin, Thomas, Rutger, Jordi, Mathijs (55, Justin) en SanderO (35, Mehmet). Blessure: Aron. Afwezig Yannick vakantie, Max schorsing

1 opmerking:

  1. Onder deze link zijn mooie foto's te zien van de wedstrijd, wel gemaakt door de JVOZ-fotograaf...

    http://picasaweb.google.nl/TKdeJonge/JVOZC2TerneuzenseBoysC140?authkey=Gv1sRgCIrynL2xo7KVAQ&feat=email#slideshow/5440457047845431458

    Complimenten voor de inzet Boys. Jammer dat ons doelpunt werd afgekeurd...

    BeantwoordenVerwijderen