Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 6 februari 2010

Geen voetbal

Het was een beetje vreemd. Wel een volledig voetbalprogramma maar toch geen voetbal voor onze C1-spelers op deze mistige zaterdagmorgen. Een 6-tal spelers (Jordi, Lars, Rutger, SanderP en Yannick) waren die morgen moe maar voldaan rond 07.30 uur aangekomen in Terneuzen na een lange busreis vanuit Oostenrijk.

Ze hadden daar met andere sportklassers van De Rede genoten van een week Snowcamp. De jongens hadden deze week niet tegen een bal getrapt maar op één of twee planken de zwarte pistes in Zell am See onveilig gemaakt. Gelukkig zijn de spelers heelhuids terug en kan vanaf maandag weer met de gehele groep gestart worden met de voorbereiding voor de competitiewedstrijd tegen RCS C1.

Mehmet en SanderO hadden TB B1 versterkt en meegedaan in de uitwedstrijd TB B1 – METO B1. Met een nipte 2 -3 overwinning hadden ze geholpen om de winstpunten binnen te slepen.

Door de winst van FC Bergen op Hoeven zijn ze over TB gesprongen in de ranglijst. Maar door het verschillend aantal gespeelde wedstrijden is deze stand een beetje vertekend. Met tegenstanders als FC Bergen en JOVZ komen er nog belangrijke wedstrijden voor C1 aan.

1 opmerking: