Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

vrijdag 12 februari 2010

Uitslag voetbalquiz C & D

De supportersvereniging van de VV Terneuzense Boys had deze vrijdag een voetbalquiz georganiseerd voor D-pupillen en C-junioren. Een 8-tal duo’s hadden zich ingeschreven. Quizmaster Ludwig had behoorlijk moeilijke vragen verzonnen waardoor de lat van de inschrijving heel hoog was gelegd. De vragen waren verdeeld over 5 ronden en elk team kon bij zijn specialisme een joker inzetten voor het behalen van dubbele punten.

In de 1ste ronde waren de vragen over Terneuzense Boys. 2de ronde eredivisie, 3de ronde EK/WK, 4de ronde internationaal en laatste, 5de ronde, stadions. Na de 4de ronde bleken nummer 1 en 2 een gelijk aantal punten te hebben en ook tussen nummer 3 en 4 was het verschil maar één punt. Na afloop van ronde 5 was er een extra vraag om eventueel uitsluitsel te geven bij gelijke stand.

Zowel het duo Blacklabel (Thomas en Bart) als duo De Hooligans(Lars en Kobus) bleek na herhaaldelijke tellen door juryvoorzitter Dennis een gelijk aantal punten van 72 behaald.

Duo Lars en Kobus bleken beter de leeftijd van Ludwig, Birgit en Ad samen ingeschat te hebben en gingen met de 1ste prijs naar huis.

Duo Livernal (Kevin en Hidde) hadden het verschil van één punt in hun voordeel gehouden en grepen de 3de plek voor het BoysFriendsszz duo Rutger en Thiemo.
Na afloop staande ovatie voor de winnaars en de quizmaster.
Uitslag:
1. Hooligans: Lars en Kobus
2. Blacklabel: Thomas en Bart
3. Livernal: Kevin en Hidde
4. BoysFriendsszz: Rutger en Thiemo
5. De Matties: Sander en Rik
6. Champions: Niek en Rick
7. BN-ers: Bart en Nina
8. Badgasten: Jesper and Justin

1 opmerking:

  1. Lars en Kobus waren hoolgians 010-020 en geen blacklabel

    BeantwoordenVerwijderen