Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 19 september 2009

Zaterdag 19 september 2009: Terneuzense Boys C1 - Walcheren C1

Zaterdag 19 september 2009:
Terneuzense Boys C1 - Walcheren C1: rust 0 – 0 eind 1 – 0.

Met twee geblesseerden (Yannick en Aron) is twaalf spelers wel een beetje krap om 2 maal 35 te spelen. De droge velden bezorgen steeds meer spelers kleine blessures of overbelaste spieren. Ook bij de andere teams is de spoeling aan de begin van dit seizoen dun, dus de twaalf moesten het vandaag dan maar laten zien thuis tegen Walcheren C1. Direct vanaf de 1ste minuut gaf Walcheren plankgas maar ook de Boys stonden vanaf het begin scherp. Jordi gaf zijn visitekaartje af door een afstandschot vanaf de 16 meter maar de bal verdween naast het doel. De Walcherse keeper bleek over een goede uittrap te beschikken. De bal vloog voorbij de middenlijn, over de verdediging en de goed doorgelopen aanvaller stond oog in oog met keeper Sander. Maar deze bleef goed naar de bal kijken en kon de inzet eenvoudig pakken. Het spel golfde op en neer. Walcheren wat meer voetbal, steeds de combinatie zoekend en de Boys met veel inzet en wilskracht. Uit een corner werd de bal door Walcheren binnen gekopt maar vanwege duwfout werd dit doelpunt afgekeurd. De bezoekers hadden wel wat betere scoringskansen dan thuisploeg. Bij een vrije trap had Sander de muur goed neergezet. De ingeschoten bal vloog wel langs de muur maar Sander zat er goed bij en tikte de bal naast. Hierna hadden de Boys weer een kans. Jordi had zich vrij gespeeld op de 16 meter, moest helaas terug naar zijn rechtervoet en bal suisde net over. In de laatste minuut 1ste helft had de thuisploeg de grootste kans. Voorzet van Jordi, strak voor het doel, werd op een schoenmaat 45 na gemist door spits Kevin.
Ook in de tweede helft hadden de Boys moeite met de steeds opkomende Walcherse spelers. Vaak stonden er 5 aanvallers tegen 4 verdedigers. Omschakeling van het Terneuzense middenveld was vaak wat traag. Maar beide ploegen kregen ook in de 2de helft kansen. Walcheren schot over, Boys vrije trap werd door de keeper net onder lat overgetikt, penalty voor Walcheren. Martijn hield net te opzichtig zijn directe tegenstander vast. Maar vandaag was de “ Man of the Match ” Sander niet te passeren. De directe vrije trap in de 16 meter werd door Sander naast gestompt. Uit een counter had Mathijs nog een kans maar de bal verdween net naast het doel. De spanning nam toe naarmate het einde naderde. Het tegendoelpunt in de laatste minuut van vorige week was nog niet vergeten. Het zou vandaag toch weer niet gebeuren. De druk van Walcheren werd hoger. Maar Sander sleepte zijn ploeg door deze spannende minuten door een aantal goede reddingen. Laatste aanval van de Boys. Even wat concentratieverlies bij de tegenstander. Kevin kreeg de bal ingespeeld van Jordi en schoof koel de bal achter de keeper. Minuut later floot scheid Oostvogels (kreeg een compliment van de Vlissingse trainer: goed gefloten scheids) af voor de wedstrijd. Eerste winst voor de Boys en wel met 12 hard werkende spelers De blijdschap was groot. Nu een paar dagen nagenieten en dan weer toewerken naar de volgende (uit)wedstrijd in en tegen Hoeven.

Opstelling: Sander, Martijn, Max, Lars, Niek, Kenny, Thomas (35, Mathijs), Rutger, Jordi, Kevin en Jelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten