De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Beker: JVOZ C2 - Tern Boys C1 rust: 1 - 1; eind 3 - 2

Het leek wel of het enkel/voetvirus was uitgebroken. Na enkelklachten van Rutger en Yannick is Aron (kon niet spelen) hierbij gekomen. Jelle klaagde nog over heupklachten. Trainer Cor had maandag na de training de HAP bezocht. Zijn enkel zwaar gekneusd en kon met de bont en blauw gekleurde enkel niet mee afreizen naar Noord-Beveland. Het is nog zoeken naar de oorzaak van deze klachten maar de harde velden van afgelopen weken doen zeker geen goed aan de blijkbaar kwetsbare voeten van onze spelers.

In deze eerste schoolweek is een uitwedstrijd op woensdag maar niets. Voor onze brugpiepers hebben de scholen een zwaar programma opgezet: kamp, fuiven, etc. En de stap van basisschool naar middelbaar is groot, veel nieuwe indrukken, grotere school etc . .
Dan zijn er nog die brugpieper af zijn, die nu echt aan de bak moeten. Heb jij een gunstig rooster? Wie zit erbij jouw in de klas? Welke leraar heb jij?

Maar helaas, de afgelaste bekerwedstrijd moest toch gespeeld worden. Het duurde even voordat spelers en ouders, begeleiders over de auto’s verdeeld waren en na een rit van 45 minuten had iedereen de velden van JVOZ kunnen vinden.
De JVOZ-spelers en scheidsrechter stonden al te wachten dus de warming-up moest kort maar krachtig zijn.
Onze Boys hadden er wel zin vanavond. Er werd flink op de bal gejaagd en de eerste kansen waren dan ook voor de Boys. De eerste doelpoging was een schot van Jordi maar de keeper stond op de juiste plek en kon de bal eenvoudig vangen.
Met een 5-mans middenveld werd steeds geprobeerd de opbouw van JVOZ te verstoren en dan snel richting 16 meter op te rukken.
De score werd geopend door Yannick met een mooie schuiver na aangeven van Jordi. De werklust van het team werd beloond met een doelpunt.
Helaas kon de thuisploeg uit de tegenaanval direct al de gelijkmaker scoren. Een bal die leek achter te hobbelen werd door Sander teruggebracht in het spel, precies voor de voeten van een JVOZ-aanvaller. Het hoge tempo bleek ook slachtoffers te eisen. Martijn met braakneigingen en Jelle door een ongelukkige val op zijn al zere heup moesten uitvallen en werden vervangen door Kevin en Enrico.
In de 1ste helft konden de Boys JVOZ goed tegenspel bieden en hadden kansen om de score te verhogen. In de tweede helft ging de conditie steeds meer meespelen. JVOZ al ruim 4 weken in training, 4 keer in de week, de Boys met maar een kwart van deze trainingsarbeid begonnen het steeds moeilijker te krijgen. Met Mathijs voor Rutger moest Yannick op zijn tandvlees het eind van de wedstrijd proberen te halen. Met doorzettingsvermogen en door in de spits te gaan lopen had de wedstrijd geen 5 minuten langer moeten duren.
De verdediging liet steeds meer steekjes vallen en met wat ruimte waren de korte combinaties van JVOZ levensgevaarlijk. Door een schot vanaf de 16-meter lijn kon JVOZ op voorsprong komen en uitlopen naar een 3 -1 voorsprong. Max had nog een aantal keer gedroomd over zijn vrije trap en goal van afgelopen zaterdag. Maar de poging van vandaag was toch te veel van het goede. Jordi had meer geluk en vanaf 20 meter kon hij wel de keeper verschalken met een mooi schot in de verre hoek.
Een goede wedstrijd van de Boys, veel werklust, goed spel. Zaterdag staat al de volgende klus (uit in Oud-Gastel) op het programma. We hopen dat de kleine pijntjes snel genezen en dat er misschien nog eens een drupje mag vallen.

Opstelling: Sander, Martijn (20. Kevin), Max, Lars, Niek, Yannick, Jordi, Thomas, Kenny, Rutger (35. Mathijs), Jelle (30. Enrico)