Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 9 januari 2010

Weersverwachting

Zondag onder vriespunt
Zondag valt er ook nog enige sneeuw en waait het stevig al zal de wind wat minder sterk zijn dan zaterdag. Het blijft bewolkt en met een vrij krachtige noordooster blijft de temperatuur onder het vriespunt. In de avond en nacht blijft het bewolkt met nog een beetje sneeuw waardoor het niet harder zal vriezen dan -3°.Klein beetje sneeuwval

Maandag zullen de wolken ook overheersen en kan er soms nog een klein beetje sneeuw vallen. De wind waait dan matig uit het oosten en de temperatuur ligt dan iets onder het vriespunt. In de avond en nacht vriest het weer licht doordat de bewolking dan nog aanwezig is.

Matige vorst
Ook dinsdag krijgt de zon nog niet veel kansen maar het blijft dan wel droog. Er staat dan een matige oostenwind en de temperatuur komt dan rond de -2 tot -3° te liggen.
Woensdagnacht gaat het op veel plaatsen matig vriezen.

Woensdag zijn er zonnige perioden en waait er een matige oostenwind. Het blijft dan licht tot matige vriezen. In de opvolgende nacht gaat het matig tot streng vriezen onder een vrij heldere hemel.

Vanaf donderdag:Strenge vorst met oostenwind
Donderdag blijft het -5 tot -7° vriezen en schijnt de zon geregeld. Er staat dan een matige oostenwind. Ook vrijdag blijft het overdag meest matig vriezen maar er komen dan wel meer wolken. De oostenwind houdt zich dan rustig en het blijft droog. In de nacht gaat het weer matig tot streng vriezen. In het weekend blijft het flink vriezen en komt de zon weer terug. De wind blijft uit het oosten waaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten