Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 30 januari 2010

Wederom afgelast

Na JVOZ, FC Bergen is nu ook de competitiewedstrijd Hoeven C1 afgelast. Vrijdag 15.00 uur was al op teletekst 603 te lezen dat de KNVB alle wedstrijden A- en B-categorie dit weekend had afgelast in verband met de winterse omstandigheden. Het had de gehele dag geregend en tegen de avond begon het ook te sneeuwen.


Zaterdagmorgen waren de velden wit van de sneeuw en hagel. Als het verlossende bericht van de KNVB niet was gekomen dan had de consul, die wekelijks de velden keurt of er wel/niet gevoetbald kan worden, op zaterdagmorgen wel gevonden dat de velden niet bespeelbaar waren.
De C1-Boys waren toch naar Boysonello gekomen om een training af te werken op het witte trainingsveld. Dit veld was toch al omgeploegd door de noppen. En het is elke week meer zoeken naar een plek waar nog wat gras is te vinden.
De conditie moest op peil gehouden worden. Het voetenwerk, positiespel, kan allemaal nog beter. Elke speler wordt elke keer iets beter door goed scherp te trainen.
Het weer mag misschien nog een weekje kwakkelen maar dan moet het wel weer wat beter worden.
Aan de spelers en trainers zal het niet liggen. Zodra de velden weer bespeelbaar zijn is TB C1 er klaar voor en kan elke tegenstander hun borst nat maken.

Volgende week nog een zaterdagje rust in verband met het afreizen van het halve team naar Oostenrijk komende week, maar daarna gaan we er weer vol tegenaan. Voor iedereen die gaat skiƫn/snowboarden: veel plezier en doe voorzichtig. Voor iedereen die thuis blijft: ook veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten