Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 16 januari 2010

Looptraining

Wederom had de KNVB alle wedstrijd afgelast. Afgelopen weken waren de velden niet bespeelbaar en hadden de C1-spelers hun kunsten in de zaal laten zien. Nu de temperatuur weer boven nul was gestegen, sneeuw en ijs waren voor grootst gedeelte verdwenen, wilden de trainers wel weer een frisse neus in de buitenlucht gaan halen. Geen veldtraining maar een looptraining.


Een route hadden ze nog niet uitgestippeld maar met de neus recht vooruit en dan de neus maar recht achteraan dan zouden ze nergens tegen aan kunnen lopen.

Om 10.00 uur had 2/3 van team zich verzameld op het Zuidersportpark. Met trainer Ad voorop ging het richting kinderboerderij waar de veters nog is verder aangetrokken voor een loopje rondom de Othene kreek. Trainer Cor had ook zijn loopschoen en meegenomen en liep met de groep mee. Geerard praatte de rode lantaarn moed in en sloot met de bezemfiets de rij.

Voor sommigen was het toch wel zwaar, misschien waren de oliebollen nog niet helemaal verteerd en het hangen op de bank of achter computer was ook niet goed geweest voor de basisconditie, maar iedereen probeerde met veel inzet mee te lopen.

Lopen is leuk maar trappen tegen een bal is veel leuker.
Op een klein trapveldje achter klein Othene bleek toch al een strook gras ijsvrij en redelijk bespeelbaar. Hier konden ze eindelijk weer hun favoriete spel uitvoeren en tegen een bal aantrappen. De doelpunten waren niet bij te houden dus we houden het maar op een gelijk spel.
Moe maar voldaan vertrokken de spelers weer richting Boysonello om snel huiswaarts te keren voor een warme douche en/of warme chocolademelk.
Maandag als het veld van de hockey ijs en sneeuwvrij is kunnen de Boys daar weer een training afwerken. En misschien donderdag weer op het trainingsveld. Maar dan moet wel de 10 cm vorst die nu nog in de grond zit verdwenen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten