De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

zaterdag 21 november 2009

Zeelandia-Middelburg C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 4 – 0

Zaterdag 21 november 2009:
Zeelandia-Middelburg C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 0 eind 4 – 0.

Vandaag geen competitie maar een bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Zeelandia-Middelburg C1. Met 16 spelers was TB C1 naar de Zeeuwse hoofdstad vertrokken. Rodi was meegegaan als vervanger van Aron, die toch weer last had gekregen van zijn kuitblessure. Voordat de scheids nog maar had afgefloten was er al een eerste wissel! Vlagger Ronald had het stokje doorgegeven aan vlagger Kees. Bij afwezigheid van trainer Cor, had zich zelf een weekendje lekker ontspannen cadeau gedaan, wilde Ronald ook wel eens met de waterzak lopen. Zeker de 1ste helft had Ronald voldoende werk om de Boys op te lappen van de verschillende kleine tikjes die de ZM-spelers geniepig uitdeelden.

In de 1ste speelhelft had de thuisploeg het betere van het spel. Een schot spatte op de lat, maar de ZM-aanvaller miste de rebound volledig. Vrije trap van de thuisploeg kwam keihard in de muur, in de knieholten van Kenny. De balafdruk was duidelijk zichtbaar bij beide knieën. Aanvoerder Max had zich al verschillende keren bij de scheids moeten melden. De ZM-spelers hadden door kleine duwtjes en trapjes Max uit zijn spel gekregen. Om Max in bescherming te nemen bracht trainer Ad Rodi in als wissel en Kenny ging laatste man spelen. Door de vele blessures liet de scheids wel een 5-tal minuten doorspelen in de 1ste helft. Het bleef 0 – 0 dankzij keeper Sander die gestrekt naar de hoek de bal tegen de paal kon stompen en dus een doelpunt kon voorkomen. De scheids kwam ogen te kort om alle felle duels van dichtbij te volgen.

Met een nieuw Boys-middenveld werd de 2de helft gestart. Met de wind nu wat in de rug werd regelmatig de aanval opgezocht. De omschakeling echter was minder en ruimten tussen verdediging en middenveld/aanval werd steeds groter. De nog wat slaperige Thomas (feestje en wat laat gaan slapen) kreeg het niet aangelopen.
De Boys kregen wat kleine kansjes maar uit de 1ste aanval van Zeelandia was het meteen raak. Een ‘kleine’ schouderduw van Kenny werd afgestraft met een vrije trap. De goedgetrapte vrije trap kon zo maar worden ingelopen zonder dat een verdelger ingreep. Zowel Niek had zijn handen vol aan de ZM-aanvaller (2de helft ingekomen D-pupilster), maar ook Rodi zijn directe tegenstander was snel.
Tussen 3 verdedigers en keeper Sander kreeg hij het nog voor elkaar om de bal binnen te werken. Volgens ooggetuigen was de bal achter geweest maar de scheids had dit vanaf de middenstip natuurlijk nooit kunnen zien. Een weggevertje. Even leek het erop dat de Boys ook een doelpunt mee konden pikken. Maar de aanvalslust werd genadig door de thuisploeg afgestraft met nog 2 doelpunten. Bij het 3e doelpunt kreeg keeper Sander zijn handen nog wel tegen het schot, maar Kenny was te laat om de bal voor de lijn weg te halen. En weer bij een ingooibal door de Boys reageerde Zeelandia veel feller. Een aanvaller werd ingespeeld en kon doorlopen. Met een crossschot was keeper Sander kansloos: 4-0.
Beetje vertekende uitslag maar wel een verdiende overwinning voor Zeelandia-Middelburg. De Boys hebben zich een beetje uit de wedstrijd laten spelen. Helaas geen bekerwedstrijd gewonnen, maar in geen van de drie gespeelde bekerwedstrijden (JVOZ, Halsteren en Zeelandia-Middelburg) zijn de Boys van het veld gevaagd.
Vandaag stond er niets op het spel. Een goede generale voor de komende serie belangrijke competitieduels: FC Bergen, JVOZ en Oud Gastel in 2009.

Opstelling: SanderP, Martijn (35. Jordi), Lars, Max (25. Rodi), Niek, Yannick (35. Kevin), Kenny, Rutger (35. Mehmet), Thomas, Mathijs, SanderO.