Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 21 november 2009

Teamregels

Algemeen:
Positief op stellen tegenover éénieder die betrokken is bij ons team, vv Terneuzense Boys en onze tegenstanders.

Wat te verwachten van spelers, leider / grensrechter en trainer:
We mogen best eens nerveus, blij en druk zijn maar worden stil als een leider of trainer iets vertelt of vraagt. Op het moment dat we de kleedkamer verlaten zijn we begonnen met de training of wedstrijd.
We gaan gezamenlijk naar het trainingsveld en iedereen helpt met het dragen of klaarzetten van pionnen, ballen en doelen.
Aan het eind van de training ruimen we gezamenlijk op en lopen ook gezamenlijk terug naar de kleedkamer.
Er wordt niet met water gespoten van en naar het veld of in de kleedkamer. Er wordt niet geschreeuwd in de kleedkamer. Geen slaande of stompende bewegingen maken naar elkaar. Tijdens het douchen gedragen we ons normaal.

Ieder presenteert naar eigen kunnen, maar wel altijd met maximale inzet,
We hebben alles voor elkaar over, zijn als één team, ook als het even tegen zit.
We winnen of verliezen als een team (inclusief trainers, leiders en grensrechter!) en niet door de schuld van één iemand. Op elkaar schelden en op de scheidsrechter is uit den boze!
We corrigeren elkaar tijdens trainingen en wedstrijden altijd op een positieve manier. Indien dit niet gebeurd en de leiding merkt dit kan de leiding ingrijpen bv door middel van een wissel in een wedstrijd of starten op de bank (regels overtreden op een training).
Voetbalvaardigheden worden op een training en tijdens wedstrijd verbeterd;daarbij mag best eens een fout gemaakt worden. We willen van elkaar leren, zowel spelers, als trainers, leiders en grensrechter.

We behandelen elkaars spullen met respect. We behandelen de kleedkamer en het voetbalcomplex van de tegenstander met respect. We spelen in een standaard team van de Terneuzense Boys en zijn representatief voor onze vereniging. Als C-junior wordt van je verwacht dat je ook als zodanig gedraagt.

Kleding:
Trainingspakken en andere teamkleding mogen alleen gedragen worden tijdens wedstrijddagen. Einde van het seizoen worden deze weer ingeleverd bij de technische staf.

Tassen:
Mogen tijdens trainingen en wedstrijddagen gebruikt worden en moeten worden ingeleverd aan het eind van het seizoen bij de technische staf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten