Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 29 augustus 2009

29 augustus: Terneuzense Boys C1- Terneuzense Boys B2

Zaterdag 29 augustus 2009:
Terneuzense Boys C1- Terneuzense Boys B2: rust 3 – 0 eind 5 – 2.

Velden Cortgene waren niet bespeelbaar (te hard) volgens de gemeente en de bekerwedstrijd was dan ook afgelast. TB B2 wilde wel op het thuisplein, beter bekend als Boysonello, aantreden tegen C1. B2 was ook nog niet volledig dus zowel 1ste als 2de helft deden een tweetal C1-spelers mee bij B2.
De score werd geopend door Mathijs. Schot van Max was nog van de achterlijn weggehaald maar Mathijs stond op scherp en tikte de bal binnen.
Voor de rust bracht Jordi de score nog op 3 – 0.
In de 2de helft konden een aantal B-spelers niet meer verder en werd er 9 – 10 gespeeld. C1 speelde niet scherp en zelfs met een man meer kregen ze nog 2 doelpunten om de oren, waarvan nr. 2 van Jesse wel heel fraai van verre afstand werd ingeschoten. De afstanden werden steeds groter en de B2-spelers begonnen toch wel wat moe te worden. C1 kon verder uitlopen naar 5 – 2 met doelpunten van Kevin en Jelle. Alle spelers hebben lekker kunnen spelen en wedstrijdminuten kunnen maken.
Er werd lekker getikt en er waren mooie doelpunten te zien voor de toegestroomde supporters. Maar er blijven nog voldoende puntjes over waar de spelers tijdens de trainingen nog hard aan moeten werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten