Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zaterdag 29 augustus 2009

26 augustus:HVV’24 C1 - Terneuzense Boys C1

Woensdag 26 augustus 2009:
HVV’24 C1 - Terneuzense Boys C1: rust 0 – 2 eind 1 – 4.

Na een 3-tal trainingen was het dan al zover. De eerste wedstrijd in de nieuwe teamsamenstelling seizoen 2009-2010. Het team was nog niet volledig compleet. Martijn, Thomas en Lars waren nog aan genieten van hun vakantie. Pieter, Nigel en Ryan waren bereid gevonden om mee te spelen in en tegen Hulst (HVV C1). Deze tegenstander komen we straks ook tegen in de reguliere competitie, dus tevens een goede graadmeter. Trainer Ad (ook trainer Cor was nog afwezig) had in een aantal opstellingen de spelers op verschillende posities neergezet. In dit soort vriendschappelijke wedstrijden kan dit allemaal.
In de 1ste helft waren er volop kansen voor de Boys. Maar het vizier stond nog niet op scherp. Het 1ste doelpunt werd gescoord door Jordi (omspelen van keeper). Hierna volgden de kansen zich snel op. Er waren nog 100% kansen voor Jordi, Kevin en Pieter (van vlakbij in het zijnet nadat Jordi de paal had geraakt). Maar het duurde tot het eind van deze helft voordat Kevin de tweede tegen de touwen schoot.
HVV kwam in de 2de helft goed uit de startblokken en kon een doelpunt scoren. De Boys waren niet onder de indruk van dit doelpunt. Een doelpunt kon niet uitblijven. Nu was het Matthijs die met een gemikt schot de bal in de verre hoek deed belanden. De eindstand werd bepaald door Jelle na een voorzet van Jordi.
De eerste wedstrijd zat erop en het was tevens de eerste winnende wedstrijd voor de nieuwe trainer Ad. Het duurt nog ruim een week voordat alle spelers aanwezig zijn. Maar het is een goede basis om straks in de competitie een voorname rol te gaan spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten