Programma

Einde seizoen 2009-2010
Deze webblog wordt gesloten.
Binnenkort wordt een nieuwe blog geopend voor seizoen 2010-2011.

De technische staf TB C1 (2009-2010) wenzen jullie Prettige Vakantie en veel plezier in het team waar je volgend seizoen komt te spelen.

Tot in Augustus

Technische staf C1

Programma komende weken:
Vakantie!

zondag 30 mei 2010

Terugblik seizoen 2009-2010 (door Cor)

Terugkijkend op ons seizoen begon we met een valse start in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen; na 35 minuten al 5 goals om de oren thuis tegen JVOZ C2. Ad en Cor, al witjes rondom de neus, dachten: “Wat gaat ons dit seizoen overkomen”. Maar de 2de helft toonden de Boys C1 een eerste lichtpuntje van wat het waard was: 2 – 1 winst, dus de einduitslag was 2 – 6. Ook de 2de competitiewedstrijd waren we nog niet goed op dreef. Door een goal in de laatste minuut uit bij SC Gastel verloren we onnodig met 1-2. Twee wedstrijden gespeeld 0 punten! De derde competitiewedstrijd thuis tegen Walcheren bleek cruciaal. Sander keepte voor ons een berepartij en we sleepten met z'n allen de eerste punten binnen. Tijdens één van de volgende wedstrijden deden de trainers een grote ontdekking; bij Hoeven uit bleek onze kleinste uit de groep, Mathijs, als rechtsback zeer goed z'n mannetje te kunnen staan!!
Uit bij Internos vergeet ik nooit meer: de toespraak/preek was gehouden in de kleedkamers en onze jongens stonden op scherp. Maar dat was binnen enkele seconden geheel verdwenen toen bleek dat op het warmloopveld er een groep van 24 meiden aan een training bezig waren. Poef, de blikken richting elkaars groep gericht en volledig van slag vlogen de hormonen heen en weer over het veld. Misschien door de regen die die dag met bakken uit de hemel kwam zetten koelden enkele hoofden toch weer wat af, waardoor er gelukkig toch nog met een 1 – 3 overwinning terug naar Terneuzen kon worden gereden.


Wat getallen:
De trainingsopkomst is dit seizoen zeer hoog geweest. Een 4-tal spelers boven 90%: Rutger, SanderO, Sander P en Jordi.
Topscoorder in competitie en bekerwedstrijden is Jordi geworden met totaal wel 25 doelpunten.
Veel van deze doelpunten kwamen tot stand via SanderO., want hij was de assistkoning met 16 assists.

Iedereen kan ook nog wel één van onze wintertrainingen herinneren rondom de kreek. Zaterdagmorgen: velen geen zin, kou, sneeuw en er moest gelopen worden. Rondje kreek, maar met uiteindelijk een heerlijke partij op een half bevroren grasveld vlakbij de Rietlanden werd het toch nog een lekkere training en ging iedereen met voldoening naar huis.
Wie we als eerste zeker mogen bedanken zijn ons vele trouwe supporters: ouders, grootouders, broertjes, zusjes, vriendinnen, nog meer vriendinnen (soms hield het niet op !) Dank en applaus voor alle ouders.
Nog snel HET thema van dit voetbalseizoen: horen de voetbalbroekjes nu hoog of laag? Er schiet me een makkelijke vuistregel te binnen: Thomas: broekje hoog en bal laag (in de hoek).
Vijf mensen wil ik nog speciaal noemen.
Ten eerste Koos. Hoe weet die man zoveel van de spelers? Koos is de man die zaterdagavond verschillende spelers op MSN ontmoet: Ik noem hem daarmee Mr. MSN: "Mentale Steun en Nazorg". Dank je wel voor alle begeleiding Koos!
Dan Ronald: gegroeid als leider en vlagger. Elke scheidsrechter heeft een grote steun bij duidelijke vlagsignalen. En ons team was daarmee in vertrouwde handen bij Ronald !! (note redactie: natuurlijk ook Kees bedankt voor de invalbeurten; waarbij ik met name die bij RCS niet zal vergeten. Wat kan jij koel blijven bij zoveeeeel commentaar!)
Natuurlijk Geerard (& Jolanda): als team mogen wij enorm trots zijn op de organisatie, verslaggeving, administratie en zo'n professionele website. Voor mij zijn zij de absolute kampioen communicatie! Dank jullie wel daarvoor.
Om bij m'n cluppie te blijven: "Geen woorden maar daden." Nu, het zijn mijn woorden: die daden van onze Ad zijn fenomenaal. Ad was er altijd, heeft alle trainingen voorbereid, is het brein achter vele positiewissels. Ik onderschat onze Ad niet jongens, want als je bij een trainingspartijtje ineens dat petje af zag gaan, dan wisten jullie allemaal dat Ad ineens voor het doel opdook om zelf die bal erin te koppen!! Dat deed ie jullie mooi dan zelf voor!
Cor: duidelijk aanwezig in kleedkamer met aanscherpen teamregels, wedstrijdanalyse en motivatie, instructie voor de wedstrijd.

Namens alle betrokkenen bij C1 willen we jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie resultaten dit seizoen. Voor de 4de plaats in de competitie is hard gewerkt en het was verdiend. Daarnaast zijn denk ik alle jongens gegroeid in hun ontwikkeling: fysiek, voetbaltechnisch, voetbaltaktisch of mentaal.
Aan alle spelers wil ik zeggen: rust lekker uit tijdens de komende stop, steek veel energie in je groei, zodat jullie er in augustus weer staan.
Misschien aan het eind van deze maand nog een toernooitje, maar alle spelers kunnen zich individueel inschrijven voor het 4 tegen 4 Maas Afbouwtoernooi begin juni. En dan zit het seizoen 2009-2010 erop.

Fijne vakantie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten